Nok en kamp utsatt


Tung nedbør i løpet av natten og fortsatt regn utover dagen gjorde at dagens kamp ble avlyst. Man hadde en inspeksjon klokken 12:00 og det ble klart at man ikke kunne spille kampen grunnet overvann. Det har vært en røff vinter i England og Grimsbys forrige kamp var for to uker siden.

Grimsbytroppen dro nedover på fredag og overnattet på hotell, men nå reise hjem med uforrettet sak.

Exeter – Grimsby UTS
St James Park

Grimsby (4-4-2), trolig lag: 44. Jake Eastwood – 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 6. Luke Waterfall, 3. Joe Bunney – 45. Joe Adams, 4. Danny Rose, 20. Jay Matete, 38. Idris El Mizouni – 9. James Hanson, 40. Stefan Payne. Innbyttere: 1. James McKeown, 2. Luke Hendrie, 8. Giles Coke, 18. Filipe Morais, 21. Lenell John-Lewis. 25. Mattie Pollock, 42. Julien Lamy.

Filipe Morais var tilbake etter skade for reservelaget i midtuka. Max Wright og Kyle Bennett er på skadelista, vi tror Danny Rose er tilbake. Hurst kunne torsdag berette at man hadde plukket opp et par skader i løpet av uka, man ville ikke si hvem det var for å hjelpe Exeter. At en av dem er Harry Clifton synes klart.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.