Grimsby svarte etter sjokkstart


Paul Hurst mønstrer ulike lag for hver omgang, det virker som om kvaliteten er rimelig jevn på lagene.

Sjokkstart etter 3 minutter da et skudd fra en prøvespiller endret retning og lurte Ollie Battersby i Town-buret. Grimsby brukte ikke lang tid på å svare da Shaun Pearson stupheadet inn en corner etter 7 minutter.

Etter 14 minutter måtte Ryan Taylor av med en føling i hamstringen.

Grimsby kom foran etter 21 minutter. Sean Scannell satte i gang Aaron Braithwaite som fant juniorkollegaen Edwin Essel foran kassen, dermed 1-2.

Opp mot pause var det Cleethorpes som var nærmest da dem traff stolpen. Grimsby vil nå bytte ni spillere i pausen.

Max Wright var livlig i starten av andre omgang og serverte Michee Efete til 1-3 etter 53 minutter.

Etter dette dabbet kampen noe av og lite skjedde i heten. Så like før slutt økte Max Wright med et susende langskudd til 1-4.

Cleethorpes – Grimsby 1-4
myenergi Stadium, 1100 tilskuere (UTSOLGT)

Mål: 1-0 Prøvespiller 3′, 1-1 Shaun Pearson 7′, 1-2 Edwin Essel (Braitwaite) 21′, 1-3 Michee Efete (Wright) 53′, 1-4 Max Wright 88′

Grimsby, 1. omgang (4-2-3-1): 13. Ollie Battersby – 12. Ryan Sears, 16. David Longe-King, 5. Shaun Pearson, 31. Evan Khouri – JR Aaron Braithwaite, 8. Giles Coke (C) – 15. Harry Clifton, 11. Sean Scannell, 20. Joel Grant – 29. Ryan Taylor (JR Edwin Essel 14′).

Grimsby, 2. omgang (4-2-3-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 24. Jaz Goundry, 6. Luke Waterfall, 3. Adam Crookes – 23. Luke Spokes, 4. Ben Fox – 31. Evan Khouri (15. Harry Clifton 60′), 10. John McAtee, 19. Max Wright – JR Edwin Essel.

Cleethorpes Town: 1. Tom Nicholson, 2. Sam Topliss, 3. Prøvespiller, 4. Prøvespiller, 5. Paul Walker, 6. Jordon Cooke, 7. Prøvespiller, 8. Harry Middleton, 9. Brody Robertson (C), 10. John Batty, 11. Jon Oglesby. Innbyttere: 12. Prøvespiller, 14. Josh Venney, 15. Prøvespiller, 16. Prøvespiller, 21. Ollie Blackburn.

Lenell John-Lewis stod over med en leggskade. Heller ingen Adlard eller Sousa. Montel Gibson er utlånt til nyttår. Joe Starbuck er ikke i fremtidsplanene og spilte med juniorlaget. George Williams, Danny Rose, Duncan Idehen, Ira Jackson Jr og Filipe Morais er uønsket og har ikke trent med førstelaget.

Cleeethorpes sliter både med skader og sykdom, derfor har de en rekke prøvespillere.

| Lokalavisa | BBC Radio Humberside |

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.