Sousa matchvinner


Et grimsbylag uten spisser starter med Sean Scannell som midtspiss borte mot Mansfield. Første omgang var målløs, men man tok ledelsen etter 66 minutter ved Erico Sousa etter forarbeid av Fox.

Startoppstillingen spilte omlag timen i dag før man byttet alle utenom Ben Fox. Her var det nok noe kluss med laget klubben offentliggjorde først?

Mansfield – Grimsby 0-1
The RH Academy

Mål: 0-1 Erico Sousa (Fox) 66′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 5. Shaun Pearson, 3. Adam Crookes – 15. Harry Clifton, 8. Giles Coke – 19. Max Wright, 10. John McAtee, 20. Joel Grant – 11. Sean Scannell. Lag etter timen: 13. Ollie Battersby, 31. Evan Khouri, 24. Jaz Goundry, 16. David Longe-King, 12. Ryan Sears, 23. Luke Spokes, JR Aaron Braithwaite, 4. Ben Fox, 18. Erico Sousa, JR Harry Milner, JR Edwin Essel.

Gult kort: Luke Waterfall 48′

Grimsby har allerede et spissproblem med Ryan Taylor og Lenell John-Lewis ute en god stund. Dermed er det nærmest man kommer en ren spiss junioren Edwin Essel, som riktignok gjorde en flott figur mot Cleethorpes. Luis Adlard var heller ikke involvert på lørdag og mistenkes skadd.

Nigel Clough har i sommer hentet Elliott Hewitt fra Grimsby, mens Rollin Menayese har gått på et sesonglangt lån med Walsall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.