Målfest mot Dover

Grimsby var back on track mot tabelljumbo Dover og ledet allerede 5-0 til pause foran omlag 6000 tilskuere. I andre omgang økte Waterfall til 6-0. Vår største seier siden 2015.

Ting gikk litt i mot Grimsby i starten med blant annet en straffebom av McAtee, samt at dommeren ikke viste ut spilleren som dro overende Taylor på vei igjennom. Så kom ketcupeffekten med fem kjappe mål de siste tjue minuttene. Sist vi hadde ledet 5-0 til pause var i 2011.

Det ble bare en goal i andre omgang, så man måtte skrote skjemaet fra 1925 da vi slo Tranmere 8-0 og på 1890-tallet da vi slo Darwen 9-2. Dette var dog vår største seier siden 7-0 over Halifax i 2015.

Nå leder Grimsby tabellen før tirsdagens møte med Altrincham.

Grimsby – Dover 6-0
Blundell Park, 5913 (25) tilskuere

Mål: 1-0 Luke Waterfall (Hunt) 26′, 2-0 John McAtee (Taylor) 31′, 3-0 Ryan Taylor (str) 33′, 4-0 Will Bapaga (Clifton) 45′, 5-0 Ryan Taylor (McAtee) 45’+2, 6-0 Luke Waterfall (Hunt) 70′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 12. Ryan Sears, 6. Luke Waterfall (C), 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes – 15. Harry Clifton, 4. Ben Fox (8. Giles Coke 84′), 26. Alex Hunt, 7. Will Bapaga – 10. John McAtee (18. Erico Sousa 65′) – 29. Ryan Taylor (14. Lenell John-Lewis 65′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 17. Seb Revan.

Grimsbys første tap kom sist. Her ble Michee Efete utvist med direkte rødt, dermed vil han være ute i tre kamper. Harry Clifton eller Ryan Sears venter å erstatte han i den posisjonen. Erico Sousa fikk også et spark over ankelen som hovnet opp, ikke noe alvorlig, men han ventes ikke å spille her.