Enkelt videre

Paul Hurst gjorde syv endinger mot Bromsgrove Sporting fra nivå syv. John McAtee stod over med en liten kneskade, resten ble bare hvilt.

Grimsby tok ledelsen etter 17 minutter da Revan smashet ballen oppunder nettaket etter legg fra venstre. The Mariners doblet etter 25 minutter da David Longe-Kings heading på Revans frispark ble dømt inne. Like etter økte man til 0-3, igjen var det Seb Revan som denne gangen dunket presist inn i kroken fra 17 meter.

Grimsby jobbet hardt og disiplinert i andre omgang og slapp aldri Bromsgrove med i kampen.

Så på tampen ble Edwin Essel felt i boks av keeper. Lenell John-Lewis fikk smake på nettsus da han satte inn 0-4 etter 84 minutter. Det kunne ha blitt mer etter 90 minutter, men denne gangen ble straffen fra John-Lewis reddet.

Så inne i overtiden ble det fem. Will Bapaga med strak vrist etter å ha blitt spilt fri av John-Lewis.

Bromsgrove Sporting – Grimsby 0-5
Victoria Ground, 3216 tilskuere

Mål: 0-1 Seb Revan (Bapaga) 17′, 0-2 David Longe-King (Revan) 25′, 0-3 Seb Revan (Bapaga) 27′, 0-4 Lenell John-Lewis (str) 84′, 0-5 Will Bapaga (John-Lewis) 94′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 12. Ryan Sears, 5. Shaun Pearson, 16. David Longe-King, 17. Seb Revan – 18. Erico Sousa (19. Max Wright 59′), 4. Ben Fox (39. Edwin Essel 74′), 8. Giles Coke, 15. Harry Clifton (31. Evan Khouri 46′) – 7. Will Bapaga – 14. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 1. James McKeown, 2. Michee Efete, 22. Ryley Towler, 26. Alex Hunt.

Grimsby får lov til å bruke samtlige leiesoldater. Både Will Bapaga og Michee Efete er tilgjengelig igjen etter suspensjoner. Joel Grant og Sean Scannell er de eneste som er ute med skader. John McAtee stod over med en liten kneskade som ikke ventes alvorlig. Som vi ser har Paul Hurst rotert noe på laget, men man vil ikke forhaste seg med Max Wright som starter på benk.