Dårlig i begge bokser


Nykommeren Sam Bell går rett inn på laget. Han skal være en hurtig spiss med god teknikk som vi har leid ut året fra Bristol City hvor han har vært involvert rundt førstelaget.

Grimsby havnet tidlig under da Adam Rooney ga 1-0 etter syv minutter. Første omgang var jevn. Grimsby kom først til seg selv da John McAtee kom inn etter timen. Solihull reddet så på strek etter 68 minutter og kontret inn 2-0 ved Joe Sbarra.

Etter dette slet Grimsby med å skape allverdens.

Radiotrøbbel, men en fan sender signalene fra FM-radioen her!

Solihull Moors – Grimsby 2-0
The Armco Arena, 1772 (673) tilskuere

Mål: 1-0 Adam Rooney 7′, 2-0 Joe Sbarra 68′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 3. Adam Crookes – 15. Harry Clifton, 4. Ben Fox, 26. Alex Hunt, 18. Erico Sousa (10. John McAtee 60′) – 27. Sam Bell (7. Will Bapaga 69′) – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 8. Giles Coke, 17. Seb Revan, 22. Ryley Towler.

Gule kort: Erico Sousa 44′, Ben Fox 73′, Adam Crookes 74′, Harry Clifton 88′

Max Wright og Lenell John-Lewis er ute med skader. Sean Scannell og Joel Grant er tilbake i trening, men trenger tid til å bygge seg opp. Sam Bell har blitt leid inn fra Bristol City og kan få sin debut her.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.