Gåsehudorama

Grimsby med sin første borteseier siden 9. oktober samtidig som man vinner sin andre kamp på rad. Nå venter to overkommelige kamper, kan Grimsby igjen melde seg på i opprykkskampen?

Et lokalt oppgjør dette og Grimsby hadde tatt med 2500 supportere til Meadow Lane. Notts County lå foran oss på tabellen og Ian Burchalls hjemmerekord var sterk med kun et tap sålangt.

Paul Hurst kjørte uforandret, men etter en god start tok vertene ledelsen da Callum Roberts lange løp passerte alt og alle. Grimsby kunne hekte seg på etter 28 minutter da McAtee gikk ned i boks, men Taylors straffe ble flott reddet.

Etter dette var det stort sett bare Grimsby det handlet om. Taylor hadde et skudd over, mens Clifton skjøt i tverrliggeren.
I andre omgang var det enveiskjøring av The Mariners, men keeperen dems ble sjeldent testet.

Malurt i begeret for Grimsby da innbytter Fox måtte av med hamstringskade kvarteret før slutt.

Så endelig ble det 1-1. Ryan Taylor kranglet inn etter at McAtees innlegg ble halvklarert av keeper. Etter dette jevnet kampen seg mer ut.

Tristan Abrahams ble så felt som siste mann, kun gult kort, men skummelt frispark… Danny Amos slo inn og fant Luke Waterfall som headet mot mål! Michee Efete fikk inn en styring og 2-1 til Grimsby etter 92 minutter.

Grimsby holdt unna og tar en meget fortjent seier. Nå venter King’s Lynn Town på tirsdag.

Notts County – Grimsby 1-2
Meadow Lane, (2454) tilskuere

Mål: 1-0 Callum Roberts 15′, 1-1 Ryan Taylor (McAtee) 76′, 1-2 Michee Efete (Waterfall) 92′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 8. Giles Coke (4. Ben Fox 46′) (19. Max Wright 75′), 17. Arjan Raikhy, 18. Erico Sousa – 10. John McAtee (9. Tristan Abrahams 88′) – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 26. Andy Smith, 30. Scott Burgess.

Gult kort: Harry Clifton 52′

Jordan Maguire-Drew ble ikke klar allikevel, føler ennå smerter. Ingen nye overganger før denne kampen, noe som betyr at man ikke lenger kan leie spillere inn fra Premier League. Kan fortsatt hente spillere permanent og på lån fra andre nivåer frem til slutten av mars. Har ikke planer om å hente uten at man ser på det som en forsterkning.
Ingen spillere på vei ut. Kunne ha sluppet et par på lån, men ingen henvendelser. Uansett noen reservekamper fremover. Samtidig er det klart at man har startet med kontraktsforhandlinger for de spillerne man vil ha med videre.