Kampen utsatt


Fredagens kamp mot Southend ble utsatt grunnet ekstremværet Eunice. Bekreftelsen kom klokken 17:30. Vinden herjet voldsomt mellom 15 og 17 og det oppstod skader på tribunetaket.

Det var ventet oppmot 7000 tilskuere her, men nå må kampen spilles senere.

Southend – Grimsby
Roots Hall

Grimsby (4-4-1-1), trolig lag: 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa, 30. Scott Burgess, 17. Arjan Raikhy, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 8. Giles Coke, 9. Tristan Abrahams, 11. Sean Scannell, 25. Jordan Maguire-Drew, 26. Andy Smith.

Lenell John-Lewis har nå gått på en måneds langt lån til York, veteranspissen har slitt med spilletid og er nå tredjevalg bak Taylor og Abrahams. Samtidig er det klart at Luke Spokes har forlenget sitt lån med Spennymooreut sesongen. Begge disse spillerne er på utgående kontrakter.
Ben Fox og Max Wright er ute med skader, man er håpefulle for at Jordan Maguire-Drew vil bli involvert da han reiser i kamptroppen. Evan Khouri pådro seg en ankelskade for juniorlaget i helga.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.