Scoret fem minutter på overtid!


Etter fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene har Grimsby nå oppnådd kontakt med toppen. Dårlige nyheter her er at Arjan Raikhy synes ute for resten av sesongen. Man har hentet inn en erstatter i Callum Jones på lån fra Hull i utgangspunktet en måned.

Kampen kan høres her!

Luke Waterfall var nærmest i første omgang da hans forsøk gikk i stolpen etter en corner.

Grimsby tok gradvis mer over når man rundet timen og den sterke vinden løyet.

Så fem minutter på overtid satt den endelig. Tristan Abrahams, som hadde en svært god kamp, slo inn fra venstre. Emmanuel Dieseruevwe var på rett sted til rett tid og satte inn vinnermålet!

Grimsby – Woking 1-0
Blundell Park, 5423 tilskuere

Mål: 1-0 Emmanuel Dieseruevwe (Abrahams) 95′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 3. Adam Crookes – 18. Erico Sousa (12. Emmanuel Dieseruevwe 68′), 7. Callum Jones, 30. Scott Burgess, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 9. Tristan Abrahams. Innbyttere: 8. Giles Coke, 11. Sean Scannell, 22. Danny Amos, 26. Andy Smith.

Gult kort: Callum Jones 66′, John McAtee 88′

Arjan Raikhy er bekreftet ute i to måneder. Han er tilbakei Aston Villa. Man har dermed hentet inn Callum Jones på lån fra Hull. Coke (finger) og Amos (krampe) skal igjen være klare til dyst. Ben Fox, Max Wright, Ryan Taylor, Jordan Maguire-Drew og Evan Khouri har vært på skadelisten den siste tiden og ingen vil være tilbake de to neste kampene. Ryan Taylor skal ligge best an av dem og øyner å være tilbake mot Yeovil. Luke Spokes og Lenell John-Lewis er samtidig lånt ut og ikke tilgjengelige.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.