Dro det i land


Paul Hurst gjorde et par endringer. Jordan Cropper debuterte og erstattet en strekkskadet Michee Efete. Sean Scannell kom inn på midten for Giles Coke, mens Harry Clifton gikk inn sentralt.

Grimsby tok ledelsen etter halvtimen. Gavan Holohan løftet inn i boks. Jordan Maguire-Drew var onside. Det første skuddet ble reddet før han satte inn returen! Luke Waterfall doblet da han sklei ballen forbi keeper etter at et frispark fra Maguire-Drew ble slått inn i fin høyde.

Grimsby var nære ved å øke ved John McAtee, men en Dagenham-forsvarer reddet på streken med hånda uten at vi fikk noe. Dagenham gjorde tidlig unna sine tre bytter, men fikk vel ikke testet vår keeper før i det 81. minutt?

Så like før slutt ble det ny spenning i kampen da Callum Reynolds stupheadet inn et corner på første stolpe.

Grimsby – Dagenham & Redbridge 2-1
Blundell Park, 4804 tilskuere (81)

Mål: 1-0 Jordan Maguire-Drew (Holohan) 30′, 2-0 Luke Waterfall (Maguire Drew) 45’+1, 2-1 Callum Reynolds 90′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Sean Scannell, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton, 25. Jordan Maguire-Drew (30. Scott Burgess 80′) – 10. John McAtee (9. Tristan Abrahams 85′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruevwe 80′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 18. Erico Sousa.

Michee Efete pådro seg en hamstringskade sist, man avventer et resultat fra en skann og man håper at han blir klar innen to uker. Jaz Goundry har blitt leid ut til Bridlington for resten av sesongen, ingen andre går ut. Før overgangsfristen signerte vi Jordan Cropper etter prøvespill. Joey Jones kom på lån fra Dagenham med en klausul om at han ikke fikk lov å spille her.

Radio | Radio 2Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.