Målene var mangelvare


Spillemessig og sjansemessig vinner Grimsby på poeng, men man fikk ikke ballen over streken slik at det endte 0-0 mot bunnlaget Weymouth

Kampen kan høres her!

Weymouth – Grimsby 0-0
Bob Lucas Stadium, 1228 tilskuere

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (11. Sean Scannell 72′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 25. Jordan Maguire-Drew (9. Tristan Abrahams 91′), 35. Joey Jones, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruevwe 75′). Innbyttere: 4. Ben Fox, 5. Shaun Pearson.

Grimsby nær skadefri tropp da også Michee Efete er på vei tilbake og ventes tilbake på feltet neste uke. Arjan Raikhy er ennå aktuell for å rekke de par siste kampene og da kanskje også Play Off. Joel Grant har forlatt klubben.

Radio | Radio 2Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.