Sterkt borteresultat


Tøff bortekamp mot Salford på 5. plass, men Grimsby har jo vært meget sterke på bortebane denne sesongen.

Tung start da Theo Vassell konverte et corner da Grimsby var passive. Grimsby kom seg noe og like før halvtimen utlignet man. Alex Hunts corner traff bortre stolpe og gikk ut til Lewis Richardson som satte fra kort hold.

Grimsby var mer forsiktige i andre omgang og Salford slet med å skape noe. Samtidig hadde Grimsby noen sjanser hvor man kunne ha dratt det i land.

Salford – Grimsby 1-1
The Peninsula Stadium, 3522 tilskuere

Mål: 1-0 Theo Vassell 2′, 1-1 Lewis Richardson 29′

Grimsby (3-5-2): 1. Max Crocombe – 26. Alex Smith, 6. Luke Waterfall (C), 31. Niall Maher – 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan, 16. Alex Hunt, 11. Otis Khan (4. Kieran Green 59′), 3. Anthony Glennon – 19. Lewis Richardson (27. Brendan Kiernan 71′), 23. Bim Pepple (20. Danilo Orsi 56′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 7. Jordan Maguire-Drew, 21. Keke Simmonds, 35. James Pardington.

Gult kort: Harry Clifton 62′

Ryan Taylor ble ikke frisk. Michee Efete var nok også muligens skadd og uten han la man om til tre stoppere. Grimsby har hatt en liten dipp etter at Bryn Morris forsvant med skade og han håpes klar om et par uker. Jordan Cropper har også vært på sidelinjen de siste kampene. Sean Scannell og John McAtee er langtidsskadde. Ollie Battersby er utleid og det er ventet at flere unggutter også kan få lån til lavere divisjoner.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.