Første seier på Edgeley Park siden 1990

Hurst med en endring i Kieran Green inn for Jordan Maguire-Drew.

Grimsby tok ledelsen etter 24 minutter da Harry Clifton brøt et oppspill på 30 meter. Han slo raskt ut til venstre hvor Otis Khan skjøt mot lengste. Der fulgte Harry opp og løp inn ballen i det tomme buret!

Gavan Holohan doblet etter halvtimen da keeper måtte gi retur på Otis Khans flotte skudd med retning lengste kryss. Dermed en 2-0 ledelse å glede seg over for 1300 tilreisende fans.

Like før hvilen fikk Stockport kontakt da Paddy Madden kriget inn en retur fra Max Crocombe etter en mølje i femmeteren.

En skadd Gavan Holohan ble byttet av for Alex Hunt i pausen.

Stockport jaget en utligning i andre omgang, men fikk sine sjanser redusert etter utvisningen av Camps etter 72 minutter.

Inn i overtiden brøt Pepple spillet og man satte i gang en kontring. Anthony Glennons flate legg ble satt kontrollert av Alex Hunt fra 17 meter! Dermed 3-1 seier borte!

Stockport – Grimsby 1-3
Edgeley Park, 9464 tilskuere

Mål: 0-1 Harry Clifton (Khan) 24′, 0-2 Gavan Holohan (Khan) 30′, 1-2 Paddy Madden 41′, 1-3 Alex Hunt (Glennon) 95′

Grimsby (4-4-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 4. Kieran Green, 8. Gavan Holohan (16. Alex Hunt 46′), 11. Otis Khan (31. Niall Maher 82′) – 27. Brendan Kiernan (23. Bim Pepple 82′), 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 7. Jordan Maguire-Drew, 19. Lewis Richardson, 20. Danilo Orsi, 30. Evan Khouri.

Gult kort: Kieran Green 40′, Anthony Glennon 55′, Michee Efete 67′, Ryan Taylor 93′, Max Crocombe 95′

Jordan Cropper, Lewis Richardson og Danny Amos har vendt tilbake til feltet denne uka. Bryn Morris og Keke Simmonds er fortsatt ute, men håpes klare å returnere om en ukes tid. Sean Scannell og John McAtee er langtidsskadde. Jaz Goundry, Harvey Tomlinson, Edwin Essel, Ollie Battersby og Jamie Bramwell er utleid.