Pangstart


Grimsbys første borteseier på tre og en halv måned og vår første seier borte mot Crewe siden 8. september 1990 da John Cockerill og Neil Woods ga oss en 2-1 seier.

Denne gangen skulle det ende med 3-0 seier. Pangstart da George Lloyd flikket til John McAtee, strak vrist nede i kroken til 0-1. Etter 31 minutter var rollene snudd. Denne gangen skled John McAtee ballen fra en motspiller til George Lloyd. Ny strak vrist ned i det samme hjørnet til 0-2.

Like før slutt var en ny debutant frempå da Tom Dickson-Peters nærmest ble truffet av Danny Amos’ skudd.

En meget overbevisende 3-0 seier på bortebane i det som trolig var sesongbeste.

Paul Hurst satte innpå både Josh Emmanuel og George Lloyd på laget og begge skullle vise seg å være  god signeringer. Owen Gallacher som kom som en fri agent på fredag ikke er involvert i troppen, mens Tom Dickson-Peters kom inn som innbytter.

Crewe – Grimsby 0-3
Mornflake Stadium

Mål: 0-1 John McAtee (Lloyd) 3′, 0-2 George Lloyd (McAtee) 31′, 0-3 Tom Dickson-Peters (Amos) 84′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel, 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton (3. Anthony Glennon 88′), 16. Alex Hunt (4. Kieran Green 72′), 17. Bryn Morris – 9. George Lloyd (19. Tom Dickson-Peters 76′), 10. John McAtee (18. Mikey O’Neill 72′). Innbyttere: 8. Gavan Holohan, 20. Danilo Orsi, 26. Andy Smith.

Gult kort: Kieran Green 73′

Jordan Cropper, Otis Khan og Ryan Taylor er på skadelisten. Danny Amos er tilbake fra karantene.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.