Walsall svarte


Etter tre bortekamper på rad er det i dag duket for hjemmekamp på Blundell Park. Tabellnabo Walsall vil passeres ved seier. Etter fire seriekamper på rad uten tap har man nå en luke på 15 poeng til nedrykksplass. Det er for øyeblikket 13 poeng opp til Play Off og selv med to hengekamper skal det litt til for at man skal makte en slik opphenting.

Som sist skapte man mye i starten, denne gangen fikk man også uttelling. Et corner ble halvklarert ut i returrommet til Bryn Morris som skjøt vakkert inn fra drøye 20 meter.

Walsall svarte tidlig i andre omgang da man kriget inn restene på en corner.

Resten av kampen ble mer kriging enn godt spill og man så hele ni gule kort bli delt ut.

Grimsby – Walsall 1-1
Blundell Park, 6106 tilskuere

Mål: 1-0 Bryn Morris 19′, 1-1 Donervorn Daniels 50′

Grimsby (3-4-1-2): 1. Max Crocombe – 26. Andy Smith, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher – 2. Michee Efete, 4. Kieran Green, 17. Bryn Morris, 22. Danny Amos – 10. John McAtee – 9. George Lloyd (11. Otis Khan 85′), 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 7. Josh Emmanuel, 15. Harry Clifton, 16. Alex Hunt, 18. Mikey O’Neill, 20. Danilo Orsi, 30. Evan Khouri.

Gule kort: Niall Maher 48′, Andy Smith 73′, Bryn Morris 81′, Kieran Green 85′, Danny Amos 88′

Hele troppen er skadefri, men man har hvilt slitne spillere ved å gjøre en håndfull endringer til hver kamp. Owen Gallacher som har vært skadd er tilbake på feltet, men vil trenge noen økter til før han kommer inn i troppen. Kieran Green er fin igjen etter å ha blitt hvilt sist. Tom Dickson-Peters er på landslagsoppdrag med Skottland U21, han kom inn etter timen mot Sverige på torsdag.
Stephen Wearne har gått gratis til Gateshead. Braithwaite (Whitby), Essel (Cleethorpes) og Goundry (Grimsby Boro) vil nå være utleid for resten av sesongen.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.