Lloyd ga balanse

Grimsby vil her kunne sikre plassen også matematisk, samtidig er det viktig å bygge en optimisme før sommerens sesongkortsalg. Paul Hurst har et mål om å klatre ytterliggere på tabellen. 10. plassen synes å være innen rekkevidde.

Ettermiddagens motstander Mansfield vil nok være oppe for det da dem jager en Play Off-plass.

Paul Hurst fortsetter å rotere på laget.

Grimsby slet med å produsere noe i første omgang. Mansfield virket noe hvassere og tok ledelsen etter 39 minutter da Jordan Bowery fikk tatt ned i boksen og lirket ballen forbi en forsvarer og nede i kroken.

George Lloyd ble så felt av keeper. Straffespark! Otis Khans straffe ble reddet, men George Lloyd headet inn returen til 1-1!

Mye bedre andre omgang av Grimsby som fikk justert seg noe hvor kantene hjalp mer til sentralt.

Det ender 1-1, noe de 7088 tilskuerne nok var helt greit fornøyde med ettersom man var langt bedre i andre omgang.

Grimsby – Mansfield 1-1