To dødballer skilte lagene

Danilo Orsi får sjansen fra start fra start i serien kun for tredje gang denne sesongen. Spissen startet jo fire kamper i FA cupen hvor han var svært delaktig i at Grimsby kom til kvartfinalen. I serien har Paul Hurst gått for andre valg.

Sist kom da også Danilo Orsi inn og scoret etter få minutter. I oppbyggingen til kampen innrømmet Hursty at Danilo trolig ville få sjansen fra start da han i denne fasen av sesongen vil gi spillere som har fått lite spilletid sjansen.

Sist var det jo Evan Khouri som fikk starte, han kom veldig godt fra det før han fikk krampe etter timen.

Dette er vår 56. kamp for sesongen dette og mange er slitne, men man har vist god moral med 7 av 9 mulige poeng på de tre siste kampen tross lite å spille for.

Målet nå skal være å ende på øvre halvdel og slå 14. plassen som er bestenoteringen i League Two i nyere tid.

Grimsby godt med i starten, men Gavan Holohan lagde et straffespark som Tranmere konverterte etter 33 minutter.

Fæl start på andre omgang da et frispark lurte seg over muren og inn i korthjørnet til 2-0.

Tranmere – Grimsby 2-0