Seiret i Dock Tower Derby

Grimsbys første treningskamp for sesongen har avspark klokken 20:30 i kveld når man spiller borte mot Grimsby Borough fra nivå åtte.

Kampen var utsolgt over døgnet før avspark.

I første omgang får vi fem debutanter hvor Jake Eastwood og Charles Vernam riktignok har kamper for klubben for noen år tilbake. Kamil Conteh, Danny Rose og Donovan Wilson er pur nye i Grimsby-sammenheng.

Grimsby Town tok føringen etter 18 minutter da debutanten Danny Rose headet inn et perfekt innlegg fra Michee Efete. Ti minutter senere doblet man da Niall Maher headet inn en corner fra Anthony Glennon.

Grimsby Borough kom med i kampen igjen da de reduserte til 1-2 på en straffe etter 32 minutter.

Etter stopp i spillet grunnet en medisinsk hendelse på tribunen kom man i gang igjen og Harry Clifton satte inn 3-1 etter pent spill hvor Glennon fikk nok en assist.

Etter hvilen entret man et helt nytt lag inkludert to prøvespillere.

The Mariners startet å skape mer og mer utover omgangen og fikk endelig inn en etter 72 minutter da Khouri tredde gjennom Rekeil Pyke til 1-4. Rekeil scoret igjen få minutter senere da han fikk ballen på en corner.

Kampen endte med 5-1 seier til Grimsby over Grimsby.

Grimsby Borough – Grimsby Town 1-5
Bradley DC, 1200 tilskuere (utsolgt)

Mål: 0-1 Danny Rose (Efete) 18′, 0-2 Niall Maher (Glennon) 28′, 1-2 Reece York (str) 32′, 1-3 Harry Clifton (Glennon) 45′, 1-4 Rekeil Pyke (Khouri) 72′, 1-5 Rekeil Pyke 75′

Grimsby (4-4-2), 1. omgang: 1. Jake Eastwood – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 25. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 10. Charles Vernam, 4. Kiernan Green, 8. Kamil Conteh, 11. Harry Clifton – 7. Danny Rose, 9. Donovan Wilson.

Grimsby Town (3-5-2), 2. omgang: 12. Prøvespiller (Oliver Camis?) – 20. Toby Mullarkey, 19. Jamie Bramwell, 16. Harvey Rodgers – 24. Abo Eisa, 15. Gavan Holohan, 17. Alex Hunt, 18. Evan Khouri, 22. Danny Amos – 14. Rekeill Pyke, 21. Prøvespiller (Adan George?).

Max Crocombe ville ikke signere en ny kontrakt og har forlatt klubben. Danilo Orsi har gått til Crawley for en hemmeligholdt sum.
Otis Khan har tatt en liten ferie etter det Sør-asiatiske mesterskapet og ventes ikke å være med her.
Harvey Cartwright har signert på lån ut sesongen, men vil være med på Hulls treningsleir i Tyrkia frem til 13. juli.
Kamil Conteh er klar fra Middlesbrough. Jake Eastwood har signert en toårskontrakt.
De yngste egenproduserte proffene (Essel, Tomlinson og Braithwaite) spilte en treningskamp for juniorene tidligere på dagen.