Vant NEL Classico

Vår andre kamp mot et lokalt lag dette. Som Grimsby Boro spiller Cleethorpes på nivå åtte.
Et utsolgt myenergi stadium fikk se et lag uten prøvespillere, men flere ungdommer fikk sjansen. Juniorkeeper Will Mitchell fikk sin debut, det ryktes at prøvespiller Oliver Camis har blitt syk. Harry Clifton sies å være skadd og så kampen i sivil, men han har også blitt linket bort til klubber i League One i sommer.
Mange kjente fjes hos Cleethorpes som har en rekke tidligere Grimsby-talenter krydret med noen gamle helter som James McKeown.

Michee Efete sendte Grimsby foran da han headet inn et frispark fra Charles Vernam etter 16 minutter. Cleethorpes utlignet etter 33 minutter ved Curtis Bateson.

I pausen skiftet man ut hele laget.

Cleethorpes holdt bra følge før Donovan Wilson kjempet inn 2-1 etter 83 minutter. 1-2 ble også sluttresultatet.

Cleethorpes Town – Grimsby 1-2
myenergi stadium, 2000 betalende tilskuere

Mål: 0-1 Michee Efete (Vernam) 16′, 1-1 Curtis Bateson 33′, 1-2 Donovan Wilson 83′

Grimsby (4-4-2), 1. omgang: 1. Jake Eastwood – 2. Michee Efete, 5. Toby Mullarkey, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 11. Harvey Tomlinson, 8. Gavan Holohan, 15. Kamil Conteh, 10. Charles Vernam – 7. Danny Rose, 9. Edwin Essel.

Grimsby (4-4-2), 2. omgang: 12. Will Mitchell, 14. Aaron Braithwaite, 6. Luke Waterfall, 16. Harvey Rodgers, 3. Anthony Glennon – 24. Abo Eisa, 21. Alex Hunt, 4. Kiernan Green, 18. Evan Khouri – 20. Donovan Wilson, 27. Rekeil Pyke.

Paul Hurst var ikke klar over noen skader rett etter tirsdagens kamp. Otis Khan har vært på ferie etter sin landslagsturne med Pakistan. Harvey Cartwright vil være med Hull på deres preseason i Tyrkia frem til 13. juli. Harry Clifton har vært linket bort i sommer og spilte ikke, men det kan også skyldes en skade.
Prøvespillerne sist, Oliver Camis og Adan George, var ikke involverte.