Var gode i første akt

Kampen spilles over 4×30 minutter hvor det er meningen at alle skal få en time hver.

Grimsby godt med den første halvtimen. Hull tok mer over opp mot timen og Regan Slater sendte Hull foran etter 54 minutter.

Etter at begge lagene skiftet hele laget for den siste timen var det klart at Hull City var mer jevnere besatt. Grimsby skapte lite nå og Hull doblet i starten av den fjerde omgangen da Ryan Longman fikk tak i en løs ball i boks etter at Amos ikke fikk unna et innlegg.

Grimsby fikk et gratismål nærmest da Donovan Wilson snappet opp et svakt tilbakespill etter 98 minutter til å gjøre det 1-2.

Etter 121 med fotball blåste dommeren av. En fin treningsøkt før man til uka drar på treningsleir til Spania.

Kampen mot Hull kan sees på Mariners TV med kamppass for £5, om ikke oppdaterer vi under.

Grimsby – Hull 1-2 (0-1 og 1-1)
Blundell Park, 4503 tilskuere

Mål: 0-1 Regan Slater (Estupinan) 54′, 0-2 Ryan Longman 92′, 1-2 Donovan Wilson 98′

Grimsby (4-4-1-1) – 1. og 2. omgang: 12. Jake Eastwood – 16. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 17. Kamil Conteh, 19. Evan Khouri, 10. Charles Vernam – 7. Abo Eisa – 9. Danny Rose (C).

Grimsby (4-4-1-1) – 3. og 4. omgang: 1. Harvey Cartwright – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall (C), 14. Jamie Bramwell, 22. Danny Amos – 23. Aaron Braithwaite (20. Edwin Essel 114′), 4. Kiernan Green, 21. Alex Hunt, 11. Otis Khan – 8. Gavan Holohan – 25. Donovan Wilson. Innbytter: Harvey Tomlinson.

Gult kort: Luke Waterfall 85′

Siste er at Rekeil Pyke har pådratt seg en lårskade og at han muligens ikke rekker seriestart. Harry Clifton skal være okay igjen etter at han stod over sist. Otis Khan er klar igjen etter ferie, mens Harvey Cartwright vil debutere etter at han var med nettopp Hull på deres preseason.