Toppet laget


Paul Hurst synes å starte med sitt aller sterkeste lag her. Kveldens kamp mot Lincoln ventes å få opp mot 3000 tilskuere og det er Grimsby siste kamp på Blundell Park før seriestart.

Man kan streame kampen på Mariners TV og man kan se den enten ved å kjøpe matchpass til £5 eller sesongpass for £140.

Da man kvelden etter vil spille kamp borte mot Boston United vil man nok se flere spille 90 minutter. Etter disse to midtukekampene avslutter man preseason borte mot Fleetwood lørdagen etter, før seriestart som er 5. august hjemme mot AFC Wimbledon.

Docks Beer kan muligens starte å produsere opprykksøl? Vi leder iallefall 2-0 over League One-klubben Lincoln til pause.

Første halvtimen var jevn. Da Abo Eisa bytter posisjon med Harry Clifton får vi mer trykk fremover og man tar ledelsen etter 31 minutter da Alex Hunt drar seg innover og vrir vakkert opp i lengste kryss.

Etter 39 minutter dobler man etter brudd på midten. Fin overgang hvor Clifton spiller fri Danny Rose som setter elegant i lengste.

Energisk start av Grimsby i andre omgang hvor Charles Vernam løftet over på en stor sjanse.
Lincoln bytter ut det meste etter timen og det blir heller kjedelig etter det ettersom det er få relasjoner hos Lincoln og mer slitne bein hos Grimsby.

Grimsby – Lincoln 2-0
Blundell Park, 2933 tilskuere

Mål: 1-0 Alex Hunt 31′, 2-0 Danny Rose (Clifton) 39′

Grimsby (4-4-1-1): 12. Jake Eastwood – 16. Toby Mullarkey (2. Michee Efete 61′), 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 7. Abo Eisa, 17. Kamil Conteh, 21. Alex Hunt, 10. Charles Vernam – 15. Harry Clifton – 9. Danny Rose. Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 4. Kiernan Green, 6. Luke Waterfall, 8. Gavan Holohan, 19. Evan Khouri, 22. Danny Amos, 25. Donovan Wilson.

Rekeil Pyke ventes ikke tilbake før sesongstart. Otis Khan stod over den siste kampen i Spania og er ikke med her heller. De yngste proffene er ikke involvert, men blir nok stammen i laget som onsdag møter Boston United.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.