Tap i Boston

Et reservepreget Grimsby tapte onsdag kveld 3-2 borte mot Boston United fra nivå seks. De yngste proffene fikk hjelp av noenlunde etablerte Cartwright, Amos, Green, Waterfall, Holohan og Khouri. Juniorspilleren Cameron Gardener fikk sjansen fra start, mens man har fire andre juniorer på benken.

Grimsby ledet 2-0 til pause, men måtte se seg slått 3-2. Unge Cameron Gardner fikk en drømmedebut med scoring etter 10 minutter.

Boston United – Grimsby XI 3-2
Jakemans Community Stadium, 891 tilskuere

Mål: 0-1 Cameron Gardner 10′, 0-2 selvmål 28′, 1-2 Oliver Wilson 46′, 2-2 Kelsey Mooney 60′, 3-2 Kelsey Mooney 75′

Grimsby XI: 1. Harvey Cartwright, 2. Aaron Braithwaite, 3. Danny Amos, 4. Kieran Green, 5. Jamie Bramwell, 6. Luke Waterfall (C), 7. Harvey Tomlinson (15. Shakeel Brown 75′), 8. Gavan Holohan, 9. Edwin Essel, 10. Cameron Gardener, 11. Evan Khouri. Innbyttere: 12. Will Mitchell, 14. Cameron Walsh, 16. Billy Bradley.

Michee Efete som fikk en halvtime i går spiller ikke. Donovan Wilson var ubenyttet reserve i går og er ikke involvert. Otis Khan har ikke spilt de to siste kampene og antas skadd. Rekeil Pyke er ute til rundt seriestart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.