La en siste finpuss

Grimsby holdt godt følge mot League One-klubben Fleetwood. I første omgang var man nok det beste laget.

Seriestarten nærmer seg og dette var den siste testen før man møter AFC Wimbledon i premieren lørdag 5. august.

Fleetwood – Grimsby 1-0
Highbury Stadium

Mål: 1-0 Promise Omochere 13′

Grimsby (4-4-1-1): 12. Jake Eastwood (1. Harvey Cartwright 58′) – 2. Michee Efete, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall (31. Niall Maher 58′), 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton (10. Charles Vernam 46′), 21. Alex Hunt (8. Gavan Holohan 46′), 17. Kamil Conteh (4. Kieran Green 69′), 19. Evan Khouri – 7. Abo Eisa (23. Aaron Braithwaite 75′) – 9. Danny Rose (22. Danny Amos 69′). Innbyttere: 14. Jamie Bramwell.

Noen antatte skader i Otis Khan og Donovan Wilson. Khan har ikke spilt kamper på halvannen uke, mens Wilson var ubenyttet reserve mot Lincoln, men ikke involvert mot Boston. Rekeil Pyke ventes ikke tilbake før rundt seriestart. Toby Mullarkey ryktes nå skadd, men det har ikke vært noen oppdateringer fra Grimsby.

PS: Her er jeg på hytta og er forhindret fra å oppdatere kampen. Vi viser til sosiale medier, men bruk gjerne livesenteret til chat så du slipper å plage naboen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.