Lite klaffet etter fem endringer

Paul Hurst gjør fem endringer siden lørdagens kamp. Noe Paul ikke har til vane for, men årets stall virker jevnere og bedre enn på lenge så det er med nok et håp for å gå videre at laget er nominert. Harvey Cartwright kommer inn for Eastwood i mål. Luke Waterfall erstatter Niall Maher på stopperplass. På midten er det flest endringer med Arthur Gnahoua for Clifton, Gavan Holohan for Conteh og Kieran Green for Hunt.

Mansfield er jo et lag vi vil møte i serien om kort tid og dem spilte 2-2 mot Crewe i premieren etter å ha mistet ledelsen med 10 mann. Hjemmelaget gjorde kun to endringer.

I intervjuet etter kampen mot Wimbledon avfeide ikke Paul Hurst at Harvey Cartwright ville få spilletid her.

Grimsby med en defensiv tilnærming fra start og de første tjue minuttene var man virkelig baktunge. Man kom seg noe før Harvey Cartwright lagde straffespark i sin debut. Lucas Akins satte ballen i mål slik at Mansfield tok ledelsen etter 28 minutter.

Etter dette hadde Cartwright et par gode redninger opp mot pause.

Grimsby fikk en ny kalddusj i starten av andre omgang og Rhys Oates doblet etter 55 minutter.

Harry Clifton kom inn og gjorde oss bedre med sin energi, samtidig var Mansfield alltid farligere når dem angrep med presisjon.

Ligacupens 1. runde:
Mansfield – Grimsby 2-0
One Call Stadium, 3123 tilskuere

Mål: 1-0 Lucas Akins (str) 28′, 2-0 Rhys Oates 55′

Grimsby (4-4-1-1): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall, 3. Anthony Glennon (2. Michee Efete 73′) – 7. Abo Eisa, 4. Kieran Green, 8. Gavan Holohan, 10. Charles Vernam (30. Evan Khouri 56′) – 14. Arthur Gnahoua (15. Harry Clifton 56′) – 32. Danny Rose (9. Rekeil Pyke 69′). Innbyttere: 12. Jake Eastwood, 22. Danny Amos, 29. Alex Hunt, 38. Jamie Bramwell, 42. Kamil Conteh.

Gult kort: Harvey Cartwright 27′, Kiernan Green 60′

Otis Khan er bekreftet ute med en leggskade, han ventes ikke tilbake før Walsall-kampen om tre uker. Donovan Wilson har pådratt seg en hamstringskade og kan også være ute i tre uker?