Ledet to ganger, tapte

Grimsby ga respons på den svake cupkampen, men det holdt ikke helt inn mot et sterkt Notts County.

Ingen overraskelser i laguttaket til Paul Hurst, men han byttet om kantene for få mer defensiv kraft med Clifton på venstre.

Grimsby var gode i den første delen av omgangen og tok ledelsen ved Danny Rose som snappet opp en svak støttepasning, satte fart og lurte ballen inn i korthjørnet. Etter dette tok Magpies over og hadde ballen veldig mye. 1-1 kom etter 40 minutter ved John Bostock.

Så syv minutter på overtid litt magi og Grimsby tilbake i ledelsen. Det var en følsom kipp inn i bakrom fra Toby Mullarkey som fant Harry Clifton på løp. Alene med keeper løftet han elegant over til 1-2.

Etter en god start på andre omgang fikk vi en kalddusj etter 50 minutter da Jodi Jones innlegg tok i Waterfall og gikk i bue over keeper. Notts County kom foran for første gang i kampen etter 61 minutter da Crowley stupheadet inn et flott innlegg.

Grimsby hadde mer ball på tampen da dem jaget en utligning, men slet med å bryte ned et etablert forsvar.

Notts County – Grimsby 3-2
Meadow Lane, 12 950 tilskuere (2818)

Mål: 0-1 Danny Rose 17′, 1-1 John Bostock 40′, 1-2 Harry Clifton (Mullarkey) 45’+7, 2-2 Selvmål (Luke Waterfall) 50′, 3-2 Daniel Crowley 61′

Grimsby (4-4-1-1): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall, 3. Anthony Glennon (2. Michee Efete 32′) – 10. Charles Vernam (9. Rekeil Pyke 72′), 29. Alex Hunt (8. Gavan Holohan 84′), 42. Kamil Conteh, 15. Harry Clifton – 7. Abo Eisa (14. Arthur Gnahoua 84′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 4. Kieran Green, 30. Evan Khouri.

Gule kort: Anthony Glennon 24′, Danny Rose 25′, Harry Clifton 35′, Kamil Conteh 63′

Niall Maher er ny på skadelisten, en skann viser at han vil være ute i omlag to uker med en hamstringskade. Otis Khan og Donovan Wilson er også ute med skader ut måneden. Offensivt har man slitt, men Rekeil Pyke henger etter fysisk og vil neppe kunne starte ennå. Paul Hurst ventes ikke å få hentet inn noen nye før helga.