Måtte nøye seg med poenget

Charles Vernam og Luke Waterfall kommer inn på laget, mens Gnahoua og Waterfall benkes.

En heller kjedelig første omgang hvor Grimsby vel ikke hadde et skudd på mål.

Abo Eisa fortsatte der han slapp sist og etter 52 minutter dundret inn en ny suser helt på høyde med målet sist.

Grimsby kunne ha økt ytterligere etter dette og Eisa hadde blant annet et skudd i tverrliggeren.

Walsall kom tilbake i kampen etter noen bytter og en formasjonsendring, men dem var noe heldige med 1-1 målet da Ryan Stirk fikk ballen fra et reflektert skudd.

Det endte med 1-1, noe som føltes skuffende for Grimsby som hadde fortjent seieren etter sin gode andre omgang.

Walsall – Grimsby 1-1