Straffekonk etter 2-2

I kveld klokken 20:30 møter man Manchester City U21 i Football League Trophy.

Som ventet mikser man det hele opp med ni bytter. Lørdagens kamp mot serieleder Gillingham er viktigere!

Midtbanespilleren Jamie Andrews har blitt signert ut sesongen på lån fra West Bromwich Albion og starter.

Grimsby startet bra, men havnet under etter to grove pasningsfeil fra henholdsvis Hunt og Efete. William Dickson fikk en gavepakke som han omgjorde til 0-1 etter ni minutter.

Grimsby slet med selvtilliten og Joel Ndala doblet ledelsen da han fikk gå for lett før skuddet hans på underligvis gikk via Cartwrights hånd og inn i nettet.

The Mariners fikk bedre arbeidsvilkår etter 35 minutter da Citys stopper ble utvist for å felle Pyke som siste mann.

Grimsby kom seg lengre opp i banen i andre omgang, men slet med å teste keeper.

Så etter 77 minutter fikk man kontakt da Harry Clifton i allefall var siste Grimsby-spiller på ballen etter kaos på en corner.

På tampen kjørte Grimsby bra på og man fikk en fortjent utligning etter 91 minutter da Pyke satte kontrollert inn etter at Khouri la igjen.

Grimsby – Manchester City U21 2-2 – 2-4 på straffespark
Blundell Park, 1101 tilskuere

Mål: 0-1 William Dickson 9′, 0-2 Joel Ndala 28′, 1-2 Harry Clifton (Gnahoua) 77′, 2-2 Rekeil Pyke (Khouri) 91′

Grimsby (4-5-1): 1. Harvey Cartwright – 2. Michee Efete, 28. Toby Mullarkey, 31. Niall Maher (C), 3. Anthony Glennon – 14. Arthur Gnahoua, 19. Jamie Andrews (22. Danny Amos 67′), 29. Alex Hunt, 30 Evan Khouri, 10. Charles Vernam (15. Harry Clifton 46′) – 9. Rekeil Pyke. Innbyttere: 1. Jake Eastwood, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall, 38. Jamie Bramwell, 42. Kamil Conteh.

Gule kort: Niall Maher 26′, Arthur Gnahoua 73′

Kieran Green er ute i seks uker med en kneskade som han pådro seg fredagen før forrige kamp. Otis Khan ventes tilbake i trening denne uken. Donovan Wilson er ikke riktig klar ennå.