Beseiret topplag

Lørdag klokken 16 spiller man hjemme mot topplaget Gillingham. The Gills ledet tabellen etter fire strake 1-0 seire, men tapte overraskende 3-0 mot Colchester sist.

Grimsby spiller jevnt med de fleste, men 1-3-1 blir det lite poeng av og man ligger fortiden på 15. plass.

Grimsby tok ledelsen da Niall Maher stupheadet inn en corner etter 11 minutter. Gillingham var tilbake i kampen da Grimsby doblet etter 27 minutter. Et nydelig mål hvor Eisa var snartenkt og så Holohan på løp inne i boksen.

Andre omgang var kontrollert av Grimsby og man tar et jafs opp på tabellen.

Grimsby – Gillingham 2-0
Blundell Park, 6479 tilskuere

Mål: 1-0 Niall Maher (Gnahoua) 11′, 2-0 Gavan Holohan (Eisa) 27′

Grimsby (4-1-4-1): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 42. Kamil Conteh – 14. Arthur Gnahoua (9. Rekeil Pyke 89′), 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan (19. Jamie Andrews 89′), 7. Abo Eisa – 32. Danny Rose. Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 29. Alex Hunt, 30. Evan Khouri.

Gult kort: Danny Amos 93′

Charles Vernam pådro seg en alvorlig lårskade mot City og vil være ute til nyåret.
Rekeil Pyke fikk endelig 90 minutter i cupkampen, noe han hadde godt av etter sin skade. I preseason spilte man en del med to spisser, men skader på Pyke og Wilson har gjort det vanskelig. Kanskje får vi se to spisser snart? Kieran Green er ute i en drøy måned og lånet av Jamie Andrews gir oss mer dybde. Otis Khan ventes å være klar igjen snarlig, så får vi se om han blir med i troppen allerede her?