Liten offensiv kraft uten Rose og Eisa


Skal Grimsby gjenskape den mirakuløse seieren over Wrexham i Play Offen 2022? Dette blir nok et poeng i en viss realityserie og en viss Ryan Reynolds er på plass her.

Paul Hurst snakket om en skade han holdt hemmelig. Nå viser det seg at det er to som er ute, men det som i følge BBC’ kilder skal være mindre skader på Abo Eisa og Danny Rose. Dermed er kanskje våre største offensive trusler ute. Det skaper rom for at Rekeil Pyke kommer inn fra start i sin første ligakamp. Samtidig legger man om til fem bak ved at Luke Waterfall kommer inn. Wrexham er kjent for sin dødballstyrke og en spiller som Waterfall er som skapt for slike kamper.

Positive nyheter er at Otis Khan er tilbake fra skade og sitter på benken. Det gjør også juniorspissen Cameron Gardner som imponerte mange i sitt cupinnhopp, en spiller som har det fysiske på plass allerede og kan bli vår neste stjerne.

Om noen er satt ut av våre egne skader er det mer frykt i sikte da Paul Mullin gjør sin første start etter at han skadet seg i preseason.

Forrykende start på kampen. Topp underholdning. Demper på stemningen var at Wrexham tok ledelsen etter 21 minutter da Ollie Palmer fikk stå alene og heade inn. Nytt fremspill etter 31 minutter og Will Boyle headet inn 2-0 etter 31 minutter.

Grimsby hadde tilnærmet 60-40 i ballinnehav i første omgang.

Mye av det samme i andre omgang. Grimsby hadde mye ball, men fikk ikke gjort noe med den. Skaper knapt en klar sjanse.

Elliot Lee økte til 3-0 etter 79 minutter og da var det lite håp igjen.

Wrexham – Grimsby 3-0
Racecourse Ground, 10 116 tilskuere

Mål: 1-0 Ollie Palmer 21′, 2-0 Will Boyle 31′, 3-0 Elliot Lee 79′

Grimsby (5-3-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey (2. Michee Efete 84′), 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 6. Luke Waterfall (11. Otis Khan 46′), 22. Danny Amos – 8. Gavan Holohan (16. Callum Ainley 72′), 42. Kamil Conteh, 15. Harry Clifton – 9. Rekeil Pyke, 14. Arthur Gnahoua (19. Jamie Andrews 84′). Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 3. Anthony Glennon, 35. Cameron Gardner.

Gult kort: Kamil Conteh 39′, Niall Maher 50′

Laget til Hurst virker å ha satt seg og det er få endringer fra gang til gang nå. Her har man også fått en hel treningsuke kun for andre gang i sesongen. Otis Khan og Donovan Wilson har fått trent denne uken, men det betyr ikke nødvendigvis at dem er kampklare allerede. Kieran Green og Charles Vernam er ute en stund til. En hemmeligholdt spiller skal ha blitt skadd i løpet av uka.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.