Ny nedtur

Grimsbyskuta sank videre. Her visste man på forhånd at det ikke ville bli lett uten en suspendert Conteh. Grimsby hadde dog sine sjanser, men den siste kvaliteten manglet slik at man lå under 2-0.

Innbytter Donovan Wilson ga nytt håp da han nærmest scoret på sin første berøring, men det holdt ikke på en dag man nok hadde fortjent noe med seg hjem.

Swindon – Grimsby 2-1
County Ground, 9168 tilskuere

Mål: 1-0 Daniel Kemp 26′, 2-0 Jake Cain 64′, 2-1 Donovan Wilson 70′

Grimsby (4-1-4-1): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 6. Luke Waterfall, 5. Harvey Rodgers, 2. Michee Efete – 29. Alex Hunt (8. Gavan Holohan 68′) – 14. Arthur Gnahoua (11. Otis Khan 68′), 19. Jamie Andrews, 15. Harry Clifton (9. Rekeil Pyke 89′), 7. Abo Eisa (25. Donovan Wilson 68′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 3. Anthony Glennon, 22. Danny Amos.

Gule kort: Harry Clifton 62′, Harvey Rodgers 92′

Danny Rose håper å nærme seg et comeback, det ryktes om det. Niall Maher er fortsatt ute her. Charles Vernam og Kieran Green er langtidsskadde. Kamil Conteh tok sitt femte gule kort mot Crawley og er suspendert. Evan Khouri er fremdeles ute. Callum Ainley mistet man forrige uke og han vil være ute i et par måneder. Ytterligere et par har ikke kunnet trene for fullt denne uken.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.