Trenden er snudd

Endelig vant Grimsby igjen!

Abo Eisa bommet på en straffe tidlig, men man kom foran ved Danny Rose. Innbytter Donovan Wilson scoret igjen på sin første touch slik at de ble 2-0 kvarteret før slutt. Barrow reduserte like etter slik at det ble vel spennende sluttminutter.

Den var viktig for en litt presset Paul Hurst.

Grimsby – Barrow 2-1
Blundell Park, 4882 tilskuere

Mål: 1-0 Danny Rose 37′, 2-0 Donovan Wilson 75′, 2-1 Sam Foley 79′

Grimsby (4-1-4-1): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall, 2. Michee Efete – 42. Kamil Conteh (15. Harry Clifton 75′) – 11. Otis Khan (31. Niall Maher 64′), 8. Gavan Holohan, 19. Jamie Andrews, 7. Abo Eisa (25. Donovan Wilson 74′) – 32. Danny Rose (9. Rekeil Pyke 85′). Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 3. Anthony Glennon, 14. Arthur Gnahoua.

Gult kort: Kamil Conteh 32′

Noen gode prestasjoner på lørdag. Beholder Hunt og Andrews plassene med Conteh tilbake fra suspensjon og var Wilsons innhopp nok til å få starte?
Det skal ikke være noen nye skader siden lørdag, mens det er et håp om en retur for Niall Maher da han ønsket å trene på mandag. Kieran Green og Evan Khouri er fremdeles ute. Charles Vernam blir neppe klar før til juletider.
Otis Khan har blitt kalt opp for Pakistan og vil miste kampene mot Bradford og Accrington. Kamil Conteh ventes å bli kalt opp Sierra Leone snarlig, da er det snakk om kamper midt i måneden.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.