Poenget på bortebane

For første gang denne sesongen kan Paul Hurst starte med sine to beste spissalternativer. Danny Rose er selvskreven på dette laget, når får han også plass til Donovan Wilson som har scoret i sine to siste innhopp.

Grimsby havnet under etter 16 minutter da Kieron Morris fikk brystet med seg ballen og satt under keeper.

The Mariners slo tilbake etter 27 minutter da Eisa blendet seg inn mellom leddene og slo en ball mot Wilson som ble taklet. Ballen havnet over til Danny Rose som satte inn fra skrå vinkel.

Donovan Wilson slet med en skade etter oppvarmingen og måtte kaste inn håndkleet før halvtimen da Rekeil Pyke erstattet han.

Rekeil Pyke sendte oss foran like før pause da et innlegg fra Mullarkey rikosjerte av Rose til innbytteren som dunket inn.

En enorm sjanse for Pyke til å øke ledelsen etter 56 minutter da hans heading fra fem meter ble reddet av keeper.

Så svarte Tranmere da Connor Jennings stanget inn et innlegg etter drøye timen.

Et dobbelbytte etter 70 minutter betød en formasjonsendring for Grimsby med en 4-5-1 hvor Clifton lå fremst på midten.

Byttene ga en god periode før Tranmere kom til hektene og det endte med 2-2.

Tranmere – Grimsby 2-2
Prenton Park, 5968 tilskuere

Mål: 1-0 Kieron Morris (Saunders) 16′, 1-1 Danny Rose 27′, 1-2 Rekeil Pyke (Rose) 44′, 2-2 Connor Jennings (Wood) 61′

Grimsby (4-4-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 6. Luke Waterfall (C), 2. Michee Efete – 15. Harry Clifton, 42. Kamil Conteh (8. Gavan Holohan 70′), 19. Jamie Andrews, 7. Abo Eisa (14. Arthur Gnahoua 89′) – 25. Donovan Wilson (9. Rekeil Pyke 29′), 32. Danny Rose (11. Otis Khan 70′). Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 29. Alex Hunt, 31. Niall Maher.

Gult kort: Rekeil Pyke 49′

Det er nå klart at Evan Khouri vil være ute i minst seks-syv uker med en ankelskade, kanskje opptil to måneder. Danny Amos stod over sist med en vond hofte og er ikke i troppen denne gangen heller. Charles Vernam ventes ikke tilbake før rundt nyttår. Callum Ainley ventes ikke tilbake før rundt juletider. Kieran Green begynner så smått å nærme seg en retur, men har ennå smerter. Det er sådd tvil om at Donovan Wilson klarer 90 minutter, her må man også være litt forsiktige med en spiller som nyss er tilbake fra skade.