Ute av EFL Trophy


Tross ti forfall tar manager Paul Hurst sjansen på å stille et sterkt lag. Grimsbys muligheter for avansement er jo minimale.

Legg merke til at man kun har med fem innbyttere. Man har med to unge proffer i Bramwell og Gardner, men får ikke lov å bruke de utleide da det ikke er lån på nivå fem og seks.

Bradford tok ledelsen på bølge to av en corner etter 16 minutter. Det var noe mot spillets gang og det var derfor fortjent at man utlignet like etter da Rekeil Pyke ble truffet av et hardt legg fra Gnahoua.

Tidlig i andre omgang kom Bradford foran igjen. Ingen maktet å stoppe Emmanuel Osadebe etter svakt forsvarsspill.

Grimsby maktet ikke å svare og dermed er man ute av EFL Trophy.

Grimsby – Bradford 1-2
Blundell Park, 747 tilskuere

Mål: 0-1 Kieran Kelly (Taylor) 16′, 1-1 Rekeil Pyke (Gnahoua) 18′, 1-2 Emmanuel Osadebe 48′

Grimsby (4-5-1): 1. Harvey Cartwright – 31. Niall Maher (C), 5. Harvey Rodgers, 38. Jamie Bramwell, 2. Michee Efete – 14. Arthur Gnahoua, 42. Kamil Conteh (19. Jamie Andrews 62′), 8. Gavan Holohan, 29. Alex Hunt, 7. Abo Eisa (35. Cameron Gardner 62′) – 9. Rekeil Pyke. Innbyttere: 12. Jake Eastwood, 6. Luke Waterfall, 32. Danny Rose.

Gult kort: Harvey Rodgers 92′

Donovan Wilson gikk av med en kjenning i lysken på lørdag og spares her. Toby Mullarkey og Harry Clifton er også ute, men håpes klar til lørdag. Rekeil Pyke er klar etter smell på lørdag. Danny Amos sliter med en hofteskade. Otis Khan har dratt på landslagsoppdrag for Pakistan, mens Kamil Conteh ble ikke kalt opp for Sierra Leone. Anthony Glennon er borte av personlige årsaker. Når det ble nevnt ti forfall har man tatt med de langtidsskadde i Vernam, Khouri, Green og Ainley.
I tidligere utgaver har Grimsby brukt utleide spillere i disse kampene, men vi forstår at det kun er lov om spilleren er utlånt til nivå fem og seks.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.