Tap mot serielederen

Grimsby havnet under 2-0 tidlig etter mål i kampens sjette og åttende minutt. Paul Hursts utvalgte hadde ikke vært så verst i en ny formasjon. Inn i overtiden tente Donovan Wilson et nytt håp da man reduserte til 2-1. I andre omgang utlignet The Mariners til 2-2 da Gavan Holohan satte inn en straffe.
Man øynet et håp her, men Louie Barry satte inn seiersmålet etter 74 minutter.

Stockport – Grimsby 3-2
Edgeley Park, 9498 tilskuere

Mål: 1-0 Louie Barry (str) 6′, 2-0 Isaac Olaofe 8′, 2-1 Donovan Wilson 45’+1, 2-2 Gavan Holohan (str) 52′, 3-2 Louie Barry 74′

Grimsby (5-3-2): 12. Jake Eastwood – 2. Michee Efete, 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 8. Gavan Holohan (11. Otis Khan 73′), 42. Kamil Conteh, 15. Harry Clifton (15. Harry Clifton 93′) – 32. Danny Rose, 25. Donovan Wilson (9. Rekeil Pyke 73′). Innbyttere: 1. Harvey Cartwright, 14. Arthur Gnahoua, 19. Jamie Andrews, 29. Alex Hunt.

Gule kort: Harry Clifton 12′, Jake Eastwood 38′, Harvey Rodgers 72′

Luke Waterfall er suspendert etter rødt kort sist. Otis Khan er tilbake fra Pakistan.