Hursts siste reis

Grimsby hadde solgt over 2300 billetter denne kampen tross den svake formen.

Grimsby spilte ikke så verst her. Periodevis var man klart best. Så lager Gavan Holohan et straffespark. Joe Ironside scorer og det ender med 1-0 tap.

Doncaster – Grimsby 1-0
Keepmoat Stadium

Mål: 1-0 Joe Ironside (straffe) 72′

Grimsby (4-1-4-1): 1. Harvey Cartwright – 2. Michee Efete, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos (9. Rekeil Pyke 87′) – 42. Kamil Conteh – 25. Donovan Wilson, 8. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton, 7. Abo Eisa – 32. Danny Rose. Innbyttere: 4. Kieran Green, 6. Luke Waterfall, 12. Jake Eastwood, 14. Arthur Gnahoua, 19. Jamie Andrews, 28. Toby Mullarkey.

Gule kort: Gavan Holohan 44′, Danny Rose 74′

Kieran Green var meget god da han kom inn sist, men Paul Hurst mener han ikke er klar til å starte. Harry Clifton er klar igjen etter karantene, men fikk en liten smell i kneet på trening. Gavan Holohan er usikker og det kan bli en sen fitnesstest. Anthony Glennon sliter med en ankelskade, men man tror ikke at det er for alvorlig.
Vernam, Khouri og Ainley er langtidsskadde.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.