Må ha omkamp mot lag fra nivå seks

Shaun Pearson og Ben Davies stiller med et sterkt lag mot Slough fra nivå seks, samtidig virker det ikke som man prøver å finne opp hjulet.

Kampen kan streames på Viaplay i Skandinavia. Tar du deg ikke råd til Viaplay kan man høre radiooverføring av kampen på Mariners TV.

Kampen ble utsolgt tidligere i uka og 500 Grimsby-fans fikk billetter til stadionet som rommer omlag 2000 tilskuere.

Etter et bra første kvarter fikk plutselig Slough troen på det og hadde de to største sjansene rundt 20 minutter hvor en blokkering fra Maher og en kjemperedning fra Cartwright holdt oss ajour.

Så på et frispark setter den spillende treneren Scott Davies et frispark vakker over muren til 1-0 for hjemmelaget.

Det kunne ha blitt 2-0, men George Alexander avsluttet i stolpen etter 40 minutter.

Like før pause fikk vi omsider en bra sjanse. Andrews la inn, ballen går over keeper, men der står den spillende treneren og header unna på strek!

Noe måtte gjøres og man foretok et dobbelbytte i pausen da fysiske Green og Pyke kom inn.

Det ble noe klumpete med få innlegg fra siden.

Sloughs presspill var ikke like energisk da vi passerte timen. Jamie Andrews hadde blant annet et frispark i krysset og ut.

Så kvarteret før slutt utligner man da Danny Rose sklir inn et flatt legg fra Efete.

Grimsby maktet ikke å skape de største sjansene slik at man må ut i omkamp om halvannen uke.

Slough – Grimsby 1-1