Tidenes jevneste 7-2 kamp

Lille Slough ga Grimsby god kamp i åtti minutter før det raknet noe voldsomt på tampen. Det var en rar kamp hvor Grimsbys 2-0 ledelse mot laget fra nivå seks ble hentet igjen. Vertene økte til 3-2 like før pause, men spesielt i starten av andre omgang presser Slough noe voldsomt på. Man redder på strek ved Rose på 3-2, mens Cartwright leverer en strålende redning på 4-2.

Først da Grimsby går opp i 5-2 går luften ut av ballongen, noe som resulterer i tre kjappe til 7-2.

Kampen ble kun sendt på radio, men i følge BBC var Arthur Gnahoua vår beste. To mål ble det på han og Rekeil Pyke, mens Rose, Hunt og Andrews hadde en goal hver.

Dette var omkampen i FA cupens 1. runde og seieren ga Grimsby billett til andre runde hvor man møter Oxford United borte. Oxford er et topplag i League One og var vel det høyest rangerte laget man kunne få da trekninga foregikk, men ligger nå på andreplass.

Ben Davies og Shaun Pearson har vært modige og fått betalt for sine offensive fotball. Her angriper man i flokk og det har resultert i ti mål på de siste to, men det bekymrer en del at vi fortsatt slipper inn lette mål.

Om trenerduoen får fortsette de to neste kampene også kan det bli vanskeligere å få dem byttet ut da de to bunnlagene er neste i serien.

Sist vi scoret syv mål i en kamp var i 2015/16-sesongen. Det var i National League, mens sist vi scoret syv i FA cupen var i 1996 mot Luton da vi vant 7-1.

Grimsby – Slough 7-2
Blundell Park, 3079 tilskuere

Mål: 1-0 Rekeil Pyke 7′, 2-0 Danny Rose (Maher) 16′, 2-1 Tyrese Dyce 20′, 2-2 David Ogbonna 34′, 3-2 Rekeil Pyke (Maher) 45′, 4-2 Arthur Gnahoua (Pyke) 65′, 5-2 Alex Hunt (Gnahoua) 81′, 6-2 Arthur Gnahoua (Ainley) 84′, 7-2 Jamie Andrews (Hunt) 86′

Grimsby (4-2-3-1): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 6. Luke Waterfall (C), 31. Niall Maher, 22. Danny Amos (3. Anthony Glennon 56′) – 4. Kieran Green (42. Kamil Conteh 77′), 19. Jamie Andrews – 14. Arthur Gnahoua, 8. Gavan Holohan (25. Donovan Wilson 64′), 9. Rekeil Pyke (16. Callum Ainley 77′) – 32. Danny Rose (29. Alex Hunt 77′). Innbyttere: 5. Harvey Rodgers, 12. Jake Eastwood, 35. Cameron Gardner, 38. Jamie Bramwell.

Gule kort: Arthur Gnahoua 32′, Danny Amos 54′, Rekeil Pyke 60′

Både Abo Eisa og Otis Khan er opptatt med VM-kvalikk for henholdsvis Sudan og Pakistan, de vil gå glipp av de to neste kampene. Harry Clifton vil være ute i et par uker med en liten strekk i leggen.Langtidsskadde Vernam og Khouri er fortsatt ute, mens Ainley er tilbake i troppen for første gang siden skaden. Efete var skadd sist og står over igjen her med et hofteproblem, men Amos er klar igjen.