Kom tilbake

En vond trend har blitt snudd, nå håper man på sin tredje strake seier i ettermiddag når vi besøker man Forest Green Rovers som ligger nest nederst på tabellen.

Her har plutselig Shaun Pearson og Ben Davies et offensivt luksusproblem med mange formspillere, men man gjør kun en endring siden Morecambe-kampen med Gnahoua for Khan.

Mye vind her og åpent begge veier. Niall Maher lager straffespark og FGR kommer foran ved Kyle McAllister.

Så farlig balltap på midten. Grimsbygutta bare kaster seg ned i dueller som til en som nettopp har lastet ned FIFA. Det blir færre og færre til å forsvare målet før McAllister dobler etter 44 minutter.

En rimelig jevn første omgang hvor man straffes av egne feil.

Grimsby slet med å dra nytte av medvinden, men etter 65 minutter kom man tilbake i kampen med en redusering. Det var en corner som Holohan fikk skutt på før innbytter Donovan Wilson flikket inn på sin første berøring.

Etter 80 minutter løftet Holohan en litt svak ball, men FGR rotet det til og Donovan Wilson snappet med seg ballen før han knallet inn 2-2.

Det ender 2-2 i en kamp med vanskelige forhold. En god andre omgang hvor innbytterne Conteh og Wilson løftet laget.

Forest Green Rovers – Grimsby 2-2
The New Lawn Stadium

Mål: 1-0 Kyle McAllister (str) 37′, 2-0 Kyle McAllister 44′, 2-1 Donovan Wilson 65′, 2-2 Donovan Wilson 80′

Grimsby (4-2-3-1): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 4. Kieran Green (42. Kamil Conteh 46′), 19. Jamie Andrews – 14. Arthur Gnahoua (29. Alex Hunt 77′), 8. Gavan Holohan, 9. Rekeil Pyke (25. Donovan Wilson 65′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 6. Luke Waterfall, 12. Jake Eastwood, 16. Callum Ainley, 22. Danny Amos.

Gult kort: Danny Rose 5′, Gavan Holohan 76′

Harry Clifton har pådratt seg en strekk i leggen og er nok ute en ukes tid til. Michee Efete har slitt med en hofte en stund og ventes ute i et par uker. Charles Vernam ventes ikke tilbake før på nyåret. Evan Khouri er tilbake på feltet etter sin ankeskade, men trenger noen økter før han er aktuell til troppen. Abo Eisa og Otis Khan er på landslagsoppdrag.