Mye bra å ta med videre

David Artell nærmest med en transformasjon på laget som plutselig startet å spille kjapp fotball langs bakken. Med det skapte man klart flest sjanser og i første omgang dominerte man totalt. I andre omgang justerte MK Dons seg og kom bedre med, noe man slet med å svare på.

Det siste kvarteret er det enorme sjanser begge veier. Eisa, Wilson og Ainley kunne ha blitt helten, men MK Dons brant også store sjanser.

Dermed fire seriekamper på rad uten tap, men samtidig også kun tre poeng de tre siste kampene.

Grimsby startet kampen meget bra, mye flott spill og etter 20 minutter kom man fortjent foran da Pyke fikk ballen av Rose i boks og satte inn nede ved stolperota. Et velspillende og godt organisert Grimsby ledet fortjent 1-0 til pause. Ledelsen kunne ha vært større. 7-1 i cornere beretter noe om overtaket. En skade på Glennon hemmet dog noe dynamikken i laget.

MK Dons bedre med i andre omgang og etter 66 minutter utligner dem ved Jack Payne da et innlegg ble konvertert på direkten. Etter dette var det store sjanser begge veier, men det ender 1-1.

Fansen var fornøyd med å se en identitet på laget og det var en underholdende type fotball som ga mange sjanser.

MK Dons – Grimsby 1-1