Grimsby nå også best i gjørmebryting

David Artells hjemmedebut var lenge i fare for å bli avlyst grunnet overvann, men på den tredje baneinspeksjonen fikk man tommel opp.

The Mariners hadde ennå ikke vunnet under Artell, men mye godt spill ga folket troen tross stor distanse mellom lagene på tabellen.

Grimsby kom foran etter 18 minutter da et corner ut til Abo Eisa ble dreiet inn i lengste kryss! Like før pause doblet man da Rose headet Glennons innlegg inn via bakken!

Grimsby jobbet hardt, men gikk noe tomme for krefter utover i andre omgang og et nytt håp ble tent for Crewe da de reduserte etter 78 minutter, men man holdt inn.

Grimsby – Crewe 2-1
Blundell Park, 5291 tilskuere

Mål: 1-0 Abo Eisa (Glennon) 18′, 2-0 Danny Rose (Glennon) 45′, 2-1 Joe White 78′

Grimsby (4-2-3-1): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 42. Kamil Conteh, 29. Alex Hunt (4. Kieran Green 72′) – 14. Arthur Gnahoua (16. Callum Ainley 72′), 15. Harry Clifton, 7. Abo Eisa (11. Otis Khan 72′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 8. Gavan Holohan, 12. Jake Eastwood.

Gult kort: Toby Mullarkey 32′, Shaun Pearson 94′

Ingen Rekeil Pyke eller Donovan Wilson i troppen, Artell snakket om et par som var usikre. Jamie Andrews og Charles Vernam er de eneste som er utelukket fra å rekke kampen.