Rekken fortsetter

Grimsby uendret etter seieren sist. Etter fem på rad uten tap er optimismen tilbake, men Newport et meget sterkt hjemmelag, mens Grimsby ikke har vunnet borte siden april.

Frisk start før Newport tok mer over og skapte de beste sjansene. Etter en hektisk første omgang var andre omgang mer flat om vi ser bort i fra at hjemmelaget hadde et forsøk i tverrliggeren.

Så etter 72 minutter ble man vekket fra dyp søvn da Omar Bogle tappet inn et innlegg.

Et dobbelbytte ga resultater da innbytter Holohan løftet inn i boks. Danny Rose ofret alt og vant duellen foran keeper til 1-1.

Det kunne ha endt begge veier, men uavgjort var nok greit. Dermed seks på rad i serien uten tap.

Newport – Grimsby 1-1