Historisk stortap på Blundell Park

Grimsby gikk fra å lede kampen til et av sine største hjemmetap i klubbhistorien.

En endring siden sist med Kamil Conteh inn for lyskeskadd Gavan Holohan. Alex Hunt er tilbake i troppen.

Bra start av Grimsby og det var fortjent at vi kom foran rundt halvtimen da Green slo flatt inn fra høyre. Man var noe heldige at ballen gikk helt frem til Danny Rose som var nådeløs fra 6-7 meter.

Saddlers svarte da Douglas James-Taylor tok Waterfall på farten, dro innover og smekket inn oppunder nettaket etter 38 minutter. Så var kampen snudd på fem minutter da Isaac Hutchinson avsluttet klinisk etter at en halvklarert ball i boks ble slått kort til han.

Marerittaktig start på andre omgang da Jack Earing satte inn 1-3 etter at vi på nytt ga bort ballen lavt. Grimsby ville så ha straffe for Green, men isteden gikk Walsall i angrep og fikk straffe da Conteh felte en motspiller. Hutchinson var sikker fra 11 meter og The Mariners lå plutselig under med skrekksifrene 1-4.

Fra vondt til verre da Walsall enkelt fikk satt inn en corner til 1-5 ved Farquarson. Så på overtid ble det et historisk stortap på hjemmebane med 1-6.

Grimsby – Walsall 1-6
Blundell Park, 6355 tilskuere

Mål: 1-0 Danny Rose (Green) 29′, 1-1 Douglas James-Taylor 38′,  1-2 Isaac Hutchinson 43′, 1-3 Jack Earing 50′, 1-4 Isaac Hutchinson (str) 55′, 1-5 Priestley Farquarson 66′, 1-6 Danny Johnson 95′

Grimsby (4-1-4-1): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 6. Luke Waterfall (C), 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 4. Kieran Green (34. Aron Braithwaite 72′) – 15. Harry Clifton. 42. Kamil Conteh (29. Alex Hunt 55′), 19. Jamie Andrews (11. Otis Khan 79′), 7. Abo Eisa (10. Charles Vernam 79′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 5. Harvey Rodgers, 12. Jake Eastwood, 35. Cameron Gardner.

Før kampen snakket David Artell om litt skader og sykdom i troppen. Ainley, Pyke og Gnahoua står over igjen. Holohan er ute siden sist. Wilson skal nærme seg, men er ikke med her. Khouri, Efete og Amos er heller ikke involvert slik at unggutta Braithwaite og Gardner igjen er på benken.