Tharme scoret i debuten


Grimsby hadde skiftet ham her. Slutt var det med at alt skulle innom Conteh. Det ga en mer primitiv fotball og i første omgang var det et langt gjesp før Glennon havnet på feil side av mann slik at Rob Apter fikk motorvei.
Grimsby svarte like etter da dagens debutant Doug Tharme smekket inn på restene av et frispark.
Tranmere virket ikkke å kunne score fem mål. Godt er det ellers hadde man blitt historiske på et negativt vis. Sist et lag slapp inn fem eller mer i tre hjemmekamper på rad var i 1932 ved Rochdale.

Mer rot i andre av Glennon som mistet ball. Innlegg fra høyre går inn via Toby Mullarkey til 1-2.

Først det siste kvarteret går man for det, men det blir bare nesten dermed vårt tredje strake hjemmetap i 2024.

Grimsby – Tranmere 1-2
Blundell Park, 6421 tilskuere

Mål: 0-1 Rob Apter 35′, 1-1 Doug Tharme 39′, 1-2 Selvmål (Mullarkey) 54′

Grimsby (4-1-4-1): 1. Harvey Cartwright –  28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 24. Doug Tharme (31. Niall Maher 61′), 3. Anthony Glennon – 4. Kieran Green (8. Gavan Holohan 86′) – 15. Harry Clifton, 18. Harry Wood (10. Charles Vernam 66′), 19. Jamie Andrews, 7. Abo Eisa (20. Justin Obikwu 86′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 12. Jake Eastwood, 25. Donovan Wilson, 34. Aaron Braithwaite.

Gult kort: Danny Rose 4′

Luke Waterfall har signert permanent for Hartlepool, mens Otis Khan har gått på lån samme plass ut sin kontraktstid. Efete og Amos ryktes også på vei bort. Kamil Conteh er bekreftet til Bristol Rovers, det ryktes om £300 000, samt penger for x antall kamper, pluss 20% i videresalg. Gavan Holohan har også blitt linket til Hartlepool, men man ønsker å beholde han til sommeren. Det kan være aktuelt å låne ut Evan Khouri. Callum Ainley har blitt kreftoperert og ventes ikke tilbake på feltet på en måneds tid. Rekeil Pyke trenger mer tid, mens Arthur Gnahoua er nærmere. Man jager to nye spillere. Det sies at venstrebacken Kemar Lawrence har trent med oss de to siste ukene.  Den kontraktløse kantspilleren Charlie Kirk har blitt linket til oss tidligere.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.