Kampen ble utsatt


Bibelsk regn i hele dag førte til at kampen ble utsatt. Avgjørelsen ble tatt halvannen time før avspark.

Colchester – Grimsby Uts.
Colchester Community Stadium

Grimsby (4-1-4-1), trolig lag: 1. Harvey Cartwright – 2. Liam Smith, 5. Harvey Rodgers, 24. Doug Tharme, 33. Denver Hume – 10. Charles Vernam, 6. Curtis Thompson – 19. Jamie Andrews, 15. Harry Clifton, 7. Abo Eisa – 32. Danny Rose. Innbyttere: 4. Kieran Green, 8. Gavan Holohan, 9. Rekeil Pyke, 12. Jake Eastwood, 14. Arthur Gnahoua, 20. Justin Obikwu, 28. Toby Mullarkey.

David Artell snakker om kampen her! Det skal ikke være noen nye skader. Doug Tharme er tilgjengelig, men man ville ikke endre sist etter at man holdt nullen gangen før. Donovan Wilson vil fortsatt være aktuell for spill selv om han var så og si klar for Crawley.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.