Giftig stemning

Meget viktig fase for Grimsby og Doncaster var et bunnlagene man burde hatt sjanser mot.

Det ble gjort fire endringer. Curtis Thompson var opprinnelig oppsatt på benken i laget vi i pressen fikk utdelt, men han har nå blitt skiftet ut med Harry Wood.

Fæl start da Doncaster tok ledelsen allerede etter seks minutter da Luke Molyneux klistret et skudd i krysset etter en hurtig overgang på få berøringer. Bare et lite minutt senere stod det 0-2 da Joe Ironside fikk tak i ballen inne i boks etter en takling på 16 meter.

Så blir Charles Vernam felt. Straffespark! Danny Rose setter ballen midt i mål og det var kontakt igjen!

Ny gavepakke fra Grimsby da Niall Maher scoret selvmål tidlig i andre omgang. Grimsby kom aldri i gang i andre omgang og det ble 1-4 da man slet med  komme opp i situasjonen etter 72 minutter. Det legges igjen og settes inn.

Grimsby hang ikke sammen og det ble 1-5 ved Hurst etter 82 minutter.

Nå er spørsmålet – har David Artell jobb i morgen tidlig etter 22 baklengs på de seks siste hjemmekampene?

Grimsby – Doncaster 1-5
Blundell Park, 7424 tilskuere

Mål: 0-1 Luke Molyneux 6′, 0-2 Joe Ironside 8′, 1-2 Danny Rose (str) 19′, 1-3 selvmål (Niall Maher) 51′, 1-4 Matthew Craig 72′, 1-5 Kyle Hurst 82′

Grimsby (4-1-4-1): 1. Harvey Cartwright – 2. Liam Smith, 24. Doug Tharme, 31. Niall Maher, 33. Denver Hume – 4. Kieran Green (8. Gavan Holohan 77′) – 10. Charles Vernam (9. Rekeil Pyke 70′), 15. Harry Clifton, 19. Jamie Andrews (20. Justin Obikwu 57′), 7. Abo Eisa (25. Donovan Wilson 70′) – 32. Danny Rose. Innbyttere: 5. Harvey Rodgers, 12. Jake Eastwood, 18. Harry Wood.

Gult kort: Liam Smith 45’+4, Harry Clifton 72′

Curtis Thompson som ble tatt av i pausen sist var opprinnelig oppført på benken, men ble skiftet ut med Harry Wood i siste time. Arthur Gnahoua noe overraskende ikke i troppen. Donovan Wilson får sjansen i troppen igjen etter å ha vært i kulden. Callum Ainley er tilbake i klubben etter kreftoperasjonen, men har ikke trent på feltet med førstelaget ennå. Alex Hunt er tilbake i trening etter et lite avbrudd.
Shaun Pearsons med intervjuer før kampen her og her!