Plutselig pottetette

For andre gang på rad holder man nullen, dermed fire poeng i en vital uke. Lørdag møter man bunnlaget Sutton!

David Artell med uendret lag, eneste endringen var Justin Obikwu inn på benken etter landslagsoppdrag.

Godt kjempet av Grimsby igjen. Nå får spillerne et par dager fri før man samles fredag og drar til Sutton.

AFC Wimbledon – Grimsby 0-0
Cherry Red Records Stadium, 7028 tilskuere

Grimsby (3-5-2): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan, 6. Curtis Thompson (4. Kieran Green 86′), 19. Jamie Andrews (18. Harry Wood 69′), 33. Denver Hume – 32. Danny Rose, 25. Donovan Wilson (20. Justin Obikwu 87′). Innbyttere: 2. Liam Smith, 7. Abo Eisa, 9. Rekeil Pyke, 12. Jake Eastwood.

Gule kort: Jamie Andrews, Curtis Thompson, Gavan Holohan, Denver Hume.

Forhåndsomtale
David Artell liker ikke å gjøre for mange endringer etter gode opptredener, men en spiller som Thompson bør kanskje hviles inn til lørdag? Problemet er at vi ikke har så mange alternativer i den posisjonen etter salget av Conteh.
Glennon og Maher har slitt med whiplash etter bilkrasjen. Evan Khouri har slitt med sykdom hvor han mistet tre kilo. Charles Vernams hamstringskade er ikke av den verste sorten og han er i alternativ trening. Callum Ainley er tilbake i trening etter kreftoperasjonen, men trenger muligens litt mer tid selv om han har trent med laget i et par uker? Justin Obikwu var ikke i troppen sist, grunnen var at han var på landslagsoppdrag for Trinidad og Tobago hvor han spilte kamper mot Jamaica på fredag og søndag. Justin vil ettersigende være tilbake her så får vi se om han er kampklar etter en lang reise.

Hør hva Artell har å si før kampen her og her!

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.