Ble frarøvet seieren


Grimsby er inne i sin viktigste uke endte med fem poeng på tre kamper, men det burde ha vært syv. På ledelsen 1-0 ser linjemann en hands fra Rose. Straffen settes inn og det ender 1-1 mot jumbolaget Sutton.
Med seier her kunne man ha hektet Sutton helt av, men nå er spenningen vel bevart.

Krisemøtene og åpenheten etter at man nådde bunnen med 1-5 hjemme mot Doncaster har snudd skuta. Samtidig har man med vår nye 3-5-2 holdt nullen to ganger på rad for første gang på ett år. Det var derfor optimisme før kampen.

David Artell gjorde to endringer med Green og Obikwu for Andrews og Wilson, men man bevarte formasjonen.

Ingen klassiker dette på en sandhaug av en bane. Spol frem til 44 minutter og Obikwu får smashet ballen inn i nettet.

Grimsby hadde god kontroll i 70 minutter før det skortet på kreftene mot slutten. Sutton var bedre med, men det var veldig skuffende da plutselig linjemann så en hands i boks og dømte straffespark. Lakin konverterte og det var 1-1 to minutter før slutt.
Syv tilleggsminutter legges til, men det ender 1-1. Samtidig vant Forest Green 2-0, mens Colchester tapte 0-2 noe som betyr at vi er fem poeng over streken.

21. Grimsby      35 -15 35p
22. Colchester   35 -19 32p
23. Forest Green 36 -26 30p
24. Sutton       37 -28 27p

Sutton – Grimsby 1-1
Gander Green Lane

Mål: 0-1 Justin Obikwu (Clifton) 44′, 1-1 Charlie Lakin 88′

Grimsby (3-5-2): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 15. Harry Clifton, 6. Curtis Thompson, 8. Gavan Holohan, 4. Kieran Green (19. Jamie Andrews 88′), 33. Denver Hume – 32. Danny Rose, 20. Justin Obikwu (25. Donovan Wilson 62′). Innbyttere: 2. Liam Smith, 7. Abo Eisa, 9. Rekeil Pyke, 12. Jake Eastwood, 18. Harry Wood.

Gult kort: Curtis Thompson 54′, Danny Rose 80′, Harvey Rodgers 82′

Justin Obikwu var nyss tilbake fra landslagsoppdrag og startet på benken sist. Niall Maher og Anthony Glennon er i rekovalens etter bilkrasjen hvor dem fikk whiplash. Evan Khouri har slitt med sykdom og må bygge seg opp igjen. Callum Ainley er i opptrening etter kreftoperasjonen. Charles Vernams hamstringskade var ikke av det alvorligste slaget, men man vil ikke ta sjansen på å benytte han for tidlig.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.