Obikwu igjen!

Danny Rose er ute med skade, men Obikwu ble klar. Green settes på benken. Inn kommer offensive Eisa og Gnahoua som betyr en 4-3-3.

Grimsby tok føringen da et innlegg fra Holohan gikk gjennom boks til Eisa om igjen fant Justin Obikwu. Fra kort hold satt han inn 1-0 etter 33 minutter.

Inn i overtiden ble Obikwu felt av keeper som misset ballen. Gavan Holohan tok et arrogant straffe midt mot mål, men keeper stod og fikk slått ballen vekk.

MK Dons hadde stort sett ballen hele kampen, men slet med å få skudd på mål. Grimsby jobbet knallhardt og lå godt i rammen. I andre omgang hadde man noen kontringsforsøk.

Grimsby var nærmest å score da Wood skjøt i stolpen etter 82 minutter.

Heroisk forsvaring fulgte, men man holdt unna og tar tre vitale poeng.

Grimsby – MK Dons 1-0
Blundell Park, 5659 tilskuere

Mål: 1-0 Justin Obikwu (Eisa) 33′

Grimsby (4-3-3): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers, 33. Denver Hume – 15. Harry Clifton, 6. Curtis Thompson, 8. Gavan Holohan (4. Kieran Green 72′) – 14. Arthur Gnahoua (19. Jamie Andrews 61′), 20. Justin Obikwu (9. Rekeil Pyke 82′), 7. Abo Eisa (18. Harry Wood 61′). Innbyttere: 2. Liam Smith, 12. Jake Eastwood, 25. Donovan Wilson.

Gult kort: Arthur Gnahoua 10′, Toby Mullarkey 17′, Gavan Holohan 44′, Denver Hume 73′, Curtis Thompson 90′

Mange slitne spillere etter tøft reiseprogram, men Artell pleier ikke å endre når han er fornøyd. Et par spillere sliter noe etter kampen sist. Justin Obikwu og Danny Rose kan være blant dem.