The Kiellands så Grimsby


Spesiell kamp for to av våre medlemmer i dag som var over for å ser Grimsby live for første gang. Alex Kielland og sønnen Lars Gustav var tilstede da Grimsby spilte mot Gillingham på Priestfield Stadium i Kent.

Alex (54) er medlem nummer 0012 og har vært supporter i et kvart århundre. Sønnen Lars Gustav (17) er medlem nummer 0030 og ble meldt inn i supporterklubben av far en uke etter fødsel!

Grimsby møtte her et Gillingham på jakt etter en plass i Play Off. Så det skulle ikke bli lett, men Grimsby er på desperat poengjakt i kampen om å overleve.

To endringer fra David Artell i Green og Wilson for Eisa og Gnahoua. Gillingham gjorde to endringer selv om det var varslet om mye sykdom i tropp.

En målfattig kamp var ventet, men Grimsby tok en tidlig ledelse da Wilson satte kjølig etter gjennomspill fra Holohan. Gillingham svarte med en gang, et håpefult innlegg gikk over Tharme til en fri Lapslie som satte inn 1-1 etter kvarteret.

Vi hadde god kontroll i første omgang og 1-1 var greit nok. Til andre omgang gjorde vi et par bytter og endret formasjon, det var ikke til fordel for oss defensivt, men vi holdt unna og det ender med 1-1 og vår sjette kamp på rad uten tap.

Tabellen

20. Salford   38 -16 41p
21. Grimsby   37 -14 39p
22. Colchester  36 -19 33p
23. Forest Green 38 -25 33p
24. Sutton    39 -28 30p

Gillingham – Grimsby 1-1
Priestfield Stadium

Mål: 0-1 Donovan Wilson (Holohan) 13′, 1-1 George Lapslie 15′

Grimsby (3-1-4-2): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey (2. Liam Smith 81′), 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 6. Curtis Thompson – 15. Harry Clifton (14. Arthur Gnahoua 46′), 4. Kieran Green, 8. Gavan Holohan (19. Jamie Andrews 74′), 33. Denver Hume – 20. Justin Obikwu (7. Abo Eisa 46′), 25. Donovan Wilson (9. Rekeil Pyke 81′). Innbyttere: 12. Jake Eastwood, 18. Harry Wood.

Gule kort: Harry Clifton 18′, Doug Tharme 22′, Denver Hume 66′

Danny Rose stod over sist med en smell, ikke en veldig alvorlig skade, men det er litt i det blå når han er klar igjen. Glennon og Maher er tilgjengelige igjen etter bilkrasjen, men etter at laget har vært så solide i det siste har dem blitt holdt ute av laget. Charles Vernam er ute med en hamstringskade. Callum Ainley er nær en retur etter sin operasjon.
Hør hva Artell hadde å si før kampen her og her!

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.