Davies sikret seieren

David Artell gjør to endringer med Cass og Wright inn for Warren og Eastwood. Samtidig er Rose, Carson og Hume tilbake på benken.

Muligens et lite initativ til Grimsby i første uten at man hadde noen sjanser å prate om.
Like før pause dras Evan Khouri ned. Frisparket fra venstre løftes elegant inn av Vernam til Davies som headet inn.

Frisk start på andre omgang og vi dobler etter 51 minutter da Charles Vernam bendet et skudd i lengste kryss etter flott spill av Green i forkant.

Grimsby var nær ved å drepe denne kampen da Cheltenham er litt heldige som får skutt inn 2-1 da et skudd endret retning og Wright ikke helt var med på notene.

Etter dette var ikke Grimsby like gode og Matty Taylor skapte balanse etter 82 minutter på en stupheading.

Jordan Wright gikk så ned med en skade og vi fikk justert oss noe. Bedring og inn i overtiden vinner vi et frispark. Jordan Davies sender avgårde en herlig dupper av et frispark til 3-2!

Grimsby – Cheltenham 3-2
Blundell Park, 5885 tilskuere

Mål: 1-0 Jordan Davies (Vernam) 44′, 2-0 Charles Vernam (Khouri) 51′, 2-1 Luke Young 61′, 2-2 Matty Taylor 82′, 3-2 Jordan Davies 93′

Grimsby (4-3-3): 1. Jordan Wright – 2. Lewis Cass, 5. Harvey Rodgers, 17. Cameron McJannet, 30. Evan Khouri – 4. Kieran Green (33. Denver Hume 73′), 20. George McEachran, 7. Jordan Davies – 14. Luca Barrington (16. Callum Ainley 73′), 25. Donovan Wilson (32. Danny Rose 94′), 10. Charles Vernam (21. Tyrell Warren 94′). Innbyttere: 12. Jake Eastwood, 3. Matty Carson, 22. Cameron Gardner.

Gult kort: Charles Vernam 71′

Jason Dadi Svanthorsson sliter ennå med etterdønningene av sin forstuelse, men er ikke langt unna. Til uka skal Doug Tharme besøke en spesialist i et håp om å få grønt lys til å trene med fullkontakt igjen etter sin skulderoperasjon. Rekeil Pyke har ennå et stykke igjen, mens Curtis Thompson ventes ute i et par måneder.